.

.

Hang Üdvözlő Kártya Írható Hang Modul DIY Üdvözlő Kártya Modul 30-as években Írható Hang Hang Hang Modul Köszöntés

Hang Üdvözlő Kártya Írható Hang Modul DIY Üdvözlő Kártya Modul 30-as években Írható Hang Hang Hang Modul Köszöntés

HUF 6093.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Hang Üdvözlőlap Funkció : Aktiválja A Gombot, Hogy A Zenét, Vagy Hurok JátszaniÜdvözlő Kártya Modul Használja A Gombot Sensor, Hogy Ellenőrizzék A Hangja, Mozgása, Elfogadja Környezetbarát Pcb-Testület.Hang Üdvözlő Kártyát Lehet Használni : Karácsonyi Lapokat, Kreatív Ajándék Dobozok, Ékszer Doboz, Kézműves, gyermekjátékok Stb.Írható Hang Modul Segítségével Rögzítheti A Zene, Az Ön Igényei Szerint, Vagy, Hogy Mit Akarsz Mondani, Akár 30 Másodperc.Üdvözlő Kártya Modul 3 db Aaa Akkumulátor Tápegység, 8Ω 0,25 W Környezeti Horn, A Hang Elég Nagy. Ez rekord a zene, az ön igényei szerint, vagy, hogy mit akarsz mondani, akár 30 másodperc. Felhasználható : Karácsonyi lapokat, kreatív ajándék dobozok, ékszer doboz, kézműves, gyermekjátékok stb. Funkció : Aktiválja a gombot, hogy a zenét, vagy hurok játszani. Használja a gombot sensor, hogy ellenőrizzék a hangja, mozgása, elfogadja környezetbarát PCB-testület. 3 AAA akkumulátor tápegység, 8Ω 0,25 W környezeti horn, a hang elég nagy.Termékleírás : Funkciók : 1. Ez rekord a zene, az ön igényei szerint, vagy, hogy mit akarsz mondani, akár 30 másodperc. Funkció : Aktiválja a gombot, hogy a zenét, vagy hurok játszani. Felhasználható : Karácsonyi lapokat, kreatív ajándék dobozok, ékszer doboz, kézműves, gyermekjátékok stb. 3 AAA akkumulátor tápegység, 8Ω 0,25 W környezeti horn, a hang elég nagy. Használja a gombot sensor, hogy ellenőrizzék a hangja, mozgása, elfogadja környezetbarát PCB-testület.Tulajdonságok : 1. Felvételi idő : 30 seconds2. Lejátszási mód : hurok play3. Ismételje meg a felvételt, minden felvétel akkor cserélje ki az utolsó felvétel. Horn átmérő : 40mm, vastagság : 5mm, gomb vonal hossza : 5cm5. Üzemi feszültség : 3. Tábla mérete : 31*21mm7. A gomb hangszóró kábel 5cm hosszú. akkumulátor doboz vonal hossza : 15cm9. Tápegység üzemmód : 3*AAA akkumulátor (Nem Tartozék) Csomag Lista : 1*üdvözlőlap module Recording, majd a Lejátszás Működés : 1. Nyomja meg a felvétel gombot, hallom a DI hang, majd engedje fel a billentyűt, majd beszélni a távolság 5-10 cm-re a mikrofon felvétel elindításához.

További részletek

Features:
1. It can record music according to your requirements or what you want to say, up to 30 seconds.:
2. Function:
Trigger the button to play music, or loop play.
3. It can be used for:
Christmas cards, creative gift boxes, jewelry boxes, crafts, children's toys etc.
4. 3 AAA battery power supply, 8Ω 0.25W environmental horn, the sound is large enough.:
5. Use the button sensor to control the voice movement, adopt environmentally friendly PCB board.:
Specification:
1. Recording time:
30 seconds
2. Play mode:
loop play
3. You can repeat the recording, each recording will replace the last recording.:
4. Horn diameter:
40mm, thickness
5. Working voltage:
3.0V-4.5V.
6. Board size:
about 31*21mm
7. The button and speaker cable are 5cm long.:
8. 3 section 7th battery box line length:
15cm
9. Power supply mode:
3*AAA battery power (Not Included)
Package List:
1*Greeting card module:
Recording and Playback Operation:
1. Press the record button, hear the DI sound and release the record button, then speak at the distance of 5-10 cm from the microphone to start recording.:
2. Press the record button again, and hear the drop sound release button to indicate that the recording is complete.:
3. Then press the play button again to play the currently recorded sound. Press the play button again during playback to stop the sound.:
A vevők választása