.

.

TH Miniatűr Mérete Készlet 2 Kis Aranyos Fox Barna Rajzfilm Logó Hímzett Varrjuk fel a Vas a Javítás a Hátizsákot, Farmer, Ruházat, stb.

TH Miniatűr Mérete Készlet 2 Kis Aranyos Fox Barna Rajzfilm Logó Hímzett Varrjuk fel a Vas a Javítás a Hátizsákot, Farmer, Ruházat, stb.

HUF 517.50

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

vas a patch / varrjuk fel a tapaszt,Tulajdonságok : Kb Méret : 142" (H x W) / Mennyiség : 2 Darab.vas a javítás vagy varrjuk fel a patch-magas minőségű, vas on applied javítás, finom, gyönyörűen hímzett.Tökéletes Farmert, Kabátok, Mellények, Sapkák, Hátizsák, Scrapbooking többet! - ők is hasznos bujkál sérült vagy szakadt foltok a ruhák, kiegészítők.Kiváló Minőségű, Részletgazdag Hímzés,Nagy a Ruha , Kalap, Táska,készült Termékek Thaiföldön.Figyelmeztetés : Légy óvatos azzal, poliészter szövet, mivel alkalmazása a magas hő szükséges vasalás a foltok éget a szövet vagy, mert, hogy elszíneződött.Selyem, más kényes szövetek nem jó jelöltek foltok.Termékleírás : Kb Méret : 1.42" (H x sz) Mennyiség : 2 Darab Funkciók vannak kiváló minőségű, A foltok vannak bevonva egy speciális ragasztó, ami elolvad a hő miatt, ezáltal csatlakoztatása is a textíliából. - Helyezze a tapaszt a kívánt pozícióba, majd a vasalás a vas.Ha szükséges, varrni a patch.Megjegyzés : Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel fényhatások, monitor fényerő / kontraszt beállításokat, stb, lehet, hogy van némi különbség a színtónus a képek, illetve a tényleges tétel.

További részletek

Approx Size :
1.46 x 1.42 (H x W) / Quantity
A vevők választása