.

.

REGER Zuhany Caddy Hordozható-Zuhany Táska,Hordozható Zuhany Caddy Táska,Kollégiumi Szoba Essentials, a Lányok, a Fiúk Diák,Utazás,Tornaterem,Gyors,Száraz,

REGER Zuhany Caddy Hordozható-Zuhany Táska,Hordozható Zuhany Caddy Táska,Kollégiumi Szoba Essentials, a Lányok, a Fiúk Diák,Utazás,Tornaterem,Gyors,Száraz,

HUF 1529.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Tartós, nagy teherbírású, A zuhany táska készült Prémium minőségű Oxford szövet anyag, amely a legjobb anyag lóg zuhany táskák ,kiváló bélés varrás tartja a zsák tartósAz előző méret 8.7"W bővült, hogy 8.7"W hotel nagy kapacitású Zuhanyozás, ami szükséges.
Önálló, illetve összecsukható A zuhany tote az összecsukható , akkor bontakozik ki, vagy fold ez attól függ, hogy más használja.Ez kevesebb, szoba, ha csomag a csomag, vagy inaktív.Pakolni a zuhany szükségleti amikor zuhanyozás.Pedig úgy működik, mint egy önálló tároló táska, ha nem zuhanyozás. Könnyű, Száraz, jól Szellőző A zuhany canddy tote áll, oxford szövet, pvc hálós anyagból.Az oxford szövet vízálló, a háló design alsó lehetővé teszi, hogy a víz keresztül megy könnyen, ha zuhanyozás befejezni.valamint a légáteresztő anyag lehetővé teszi, hogy a víz menekülés a belső, Nem a víz formájában.Ennek eredményeként, a fürdőszoba caddy tote lehet száraz hamarosan előtt csomagolja be . Hook Design, Többfunkciós, hogy A horog, amelyet az acél, de védi a festék, így nem rozsdás.Lehet horog a csomagokat, hogy bárhol tartani a zsák nyitott, lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a zuhany szükségleti amikor zuhanyozás.A táskák működik az egyetemre, tornaterem, Otthon, vagy utazás. Rendezett, Tiszta design A zsákok 1 cipzáras külső zsák. 1 cipzáras hálós belső táska. 2 háló nyitott külső zsákokat, 6 elasztikus öv be.Ezeket a zsákokat, elasztikus öv tartja a krémek, kozmetikumok, sminkeléssel, mások a pozíciót biztosítani, ezeket az üvegeket, vagy a konténereket nem kapcsolja-fejjel lefelé. Tartós, nagy teherbírású, A zuhany táska készült Prémium minőségű Oxford szövet anyag, amely a legjobb anyag lóg zuhany táskák ,kiváló bélés varrás tartja a zsák tartós.Az előző méret 8.7"W bővült, hogy 8.7"W hotel nagy kapacitású Zuhanyozás, ami szükséges.
Önálló, illetve összecsukható A zuhany tote az összecsukható , akkor bontakozik ki, vagy fold ez attól függ, hogy más használja.Ez kevesebb, szoba, ha csomag a csomag, vagy inaktív.Pakolni a zuhany szükségleti amikor zuhanyozás.Pedig úgy működik, mint egy önálló tároló táska, ha nem zuhanyozás.

További részletek

A vevők választása