.

.

YKBBzzz Autó Belső Dekoráció Medál Aranyos Egér Visszapillantó Tükör Függő Dekoráció Autó Áruk Autó Belső Kiegészítők LQQNB (Szín Név :

YKBBzzz Autó Belső Dekoráció Medál Aranyos Egér Visszapillantó Tükör Függő Dekoráció Autó Áruk Autó Belső Kiegészítők LQQNB (Szín Név :

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 Csökkentse a nyomást a kocsiban.Ha siet, hogy menjen dolgozni, vagy elakad a dugóban. Finom, egyszerű.Nem lesz az úton. Gyönyörű dekoratív dísz az otthoni vagy az autó. Jó munka, szép megjelenésű. Jó ajándékokat magad, rokonok, barátok.JÓ VÁLASZTÁS AJÁNDÉK : Ez lehet egy jó ajándék, ami alkalmas otthoni, autó dekoráció dísztárgy, jó Valentin-napi, születésnapi, esküvői ajándék, stb.ez is lehet dekoráció,festés elég ügyes, valamint a hivatal dísz, otthon vagy autó dekoráció.Jellemzője : Kiváló minőségű autó medál, nem könnyű sérülést.Ez elhomályosítja, illetve minimális karbantartást igényel, hogy úgy nézzen ki, mint új korában.Alkalmazható a különböző forgatókönyvek : alkalmas az autó dekoráció.Alkalmas gyűjtemény, ajándék-vagy szabadidős használatra.Gyönyörű : alkalmas autó medálok autó visszapillantó tükör dekoráció.Gyönyörű dekoratív dísz.Kicsi : a Kis medál, nincs hatása a vezetői elől.Üdvözlettel : a legjobb ajándék, amit tudok, a tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, hogy biztosan, hogy maradandó benyomást.

További részletek

A vevők választása