.

.

Polbecky Smink Tálca Arany,Nagy Fém Ékszerek Dekoratív Tálca Szervező Körben a Hiúság,Felszolgáló Tálca az Ital,Reggeli,Tea,Vacsora,11.81(D)

Polbecky Smink Tálca Arany,Nagy Fém Ékszerek Dekoratív Tálca Szervező Körben a Hiúság,Felszolgáló Tálca az Ital,Reggeli,Tea,Vacsora,11.81(D)

HUF 2160.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

&FUNKCIONÁLIS & SOKOLDALÚműködhet, mint ékszer tálca,kozmetikai szervező,dohányzóasztal z tálca billentyű tálca,gyertya lemez,beltéri ültetvényesTökéletes beltéri vagy kültéri,belépés módja annak, asztal,hiúság,oszmán,vagy akár az italokat.Másik megoldásként használja, hogy tartalmaz egy dekoratív kijelző vagy hely ez alatt a növények.Bármire legyen is szüksége,ez az arany tálca ezt a munkát, a finomkodás. &MINŐSÉGŰ ÉPÍTÉSI . Ez a kerek tálca, rozsdamentes acélból készült egy krómozott kivitelben(nem mirror).A kedvenc dekoratív gyűjtemény vagy szezonális kijelző jól néz ki ez a dekoratív tálca.360 fokos nélkül halott szög borítás, a vonalak szép, rendezett, a hullám minta fokozatosan kibővült a középpont, a hangulat kitűnő.A tálca készült, egy darabban, nincs nyoma annak, hogy a gép megnyomására az alsó sima, zökkenőmentes. &HelytakarékosCélja a megfelelő méret, ez elég nagy ahhoz, hogy tárolja az íróasztal kiegészítők, amíg nem kell sok szobában tartani féle asztalát, praktikus, szépen szervezett, hatékony életet segítő kifejezetten az ön számára. EGY praktikus, dekoratív retro-stílusú tálcára, Bálint, évforduló, születésnap, Karácsony vagy anyák napjára,esküvőre rift.Teljesen GYÖNYÖRŰ ajándék, aki értékeli exkluzív külsejű lakberendezés elemek - lesz őket, a saját gyűjtemény vagy az ajándékokat, hogy nagyon jó barátok. &KIJELZŐ A SMINKszüksége volt valami szép kijelző smink.a tálcát, meg minden tökéletesen illeszkedik.Ez egy nehéz anyag, s ragyog.Aztán, hogy díszítse a nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, wc, fürdőszoba, stb. &FUNKCIONÁLIS & SOKOLDALÚműködhet, mint ékszer tálca,kozmetikai szervező,dohányzóasztal z tálca billentyű tálca,gyertya lemez,beltéri ültetvényes.Tökéletes beltéri vagy kültéri,belépés módja annak, asztal,hiúság,oszmán,vagy akár az italokat.Másik megoldásként használja, hogy tartalmaz egy dekoratív kijelző vagy hely ez alatt a növények.Bármire legyen is szüksége,ez az arany tálca ezt a munkát, a finomkodás. &MINŐSÉGŰ ÉPÍTÉSI . Ez a kerek tálca, rozsdamentes acélból készült egy krómozott kivitelben(nem mirror).

További részletek

A vevők választása